De Waterberg

Route

Bereikbaarheid

Kaartcoordinaat:
Scouting kampeerterrein “De Waterberg” is te vinden op de topografische kaarten 40A en 40B schaal 1:25.000, coordinaat 189.80/447.80 (kaart 40A)

Hoe bereik je Scouting kampeerterrein “De Waterberg” over de weg

1. Vanuit de richting Otterlo
Komend vanuit Otterlo rij je richting het Nationaal Park “de Hoge Veluwe” (de ingang Arnhem). Blijf bij de Hoge Veluwe gewoon de Koningsweg volgen, steek de rontonde recht over en sla de volgende weg rechts in, de Deelenseweg. Aan de linkerkant passeer je het P.M.T. en de Oranje kazerne, de Deelenseweg volgen totdat je onder het viaduct (A12) door bent. Na zo’n 150 meter is aan de linkerkant de ingang van Scouting kampeerterrein “De Waterberg”.

2. Vanuit het westen via de A12
Verlaat de snelweg via de afrit 25, Arnhem Noord/Oosterbeek Hoge Veluwe. Bij tweede verkeerslichten linksaf, richting Otterlo/Hoge Veluwe. Bij T-splitsing rechts af. Zie verder 1

3. Vanuit het oosten via de A12
Verlaat de snelweg via de afrit 26, Arnhem Noord. Houdt rechts aan en ga beneden bij de stoplichten weer rechts. Blijf de weg volgen tot je linksaf over de A50 kunt, de Koningsweg. Neem de derde weg links, dit is de Deelenseweg. Aan de linkerkant passeer je dan het P.M.T. en de Oranje kazerne. De Deelenseweg volgen totdat je onder het viaduct (A12) door bent. Na zo’n 150 meter is aan de linkerkant de ingang van Scouting kampeerterrein “De Waterberg”.

4. Vanuit het noorden via de A5O
Verlaat de snelweg via de afrit 21 Schaarsbergen. Sla aan eind links af. Neem de derde weg links, dit is de Deelenseweg. Aan de linkerkant passeer je dan het P.M.T. en de Oranje kazerne. De Deelenseweg volgen totdat je onder het viaduct (A12) door bent. Na zo’n 150 meter is aan de linkerkant de ingang van Scouting kampeerterrein “De Waterberg”.

4. Vanuit het zuiden over de John Frostbrug
Volg door de stad de borden richting Apeldoorn. Blijf richting Apeldoorn volgen tot je voorbij park Sonsbeek en de afslag naar het ziekenhuis bent, vanaf hier de borden Burgers Zoo volgen. Rij langs het Openluchtmuseum en Burgers Zoo (rechterhand), voorbij de stoplichten van Burgers Zoo de eerste weg rechts afslaan (Deelenseweg). Na de weg van rechts is zo’n 200 meter verder aan de rechterkant het Scouting kampeerterrein “De Waterberg” Dit is 150 meter voor het viaduct van de A12.